Bernadine Lancejexa MohammadW fotbollströjor utan tryck Jarrod VernellMu

Pizzuto spelar för Lille och hans lag är på Real Madrid tröja toppen av Ligue 1. Det franska laget möter Álvarez ‘Ajax i omgången av 32. Båda spelarna har svårt att anpassa sig i Europa eftersom Pizzuto inte spelade i gruppspelet. på grund av en skada och Álvarez har totalt 123 minuter.
Dessa är de datum som är associerade med Champions League som meddelats av UEFA: UEFA Champions League-dragningen för Olympique Lyon tröja åttondelsfinalen ägde rum på måndagen och spelarna i USA: s herrarlandslag vet nu vem de kommer att möta i nästa etapp av tävlingen. Vi tittar på var och en av dem . .. .
Chelsea har förmodligen fått den tuffaste dragningen, eftersom de måste slå Atlético Madrid för att gå vidare till kvartsfinalen i Champions League. Colchoneros är på toppen av LaLiga och för den här säsongen undertecknade de Luis Suárez för att öka sin eldkraft. Pulisic har haft många skador i år med Chelsea, så förhoppningsvis når han full kondition för den här omgången. .
Weston McKennie har varit en nyckelspelare för Juventus ‘tre senaste matcher i alla tävlingar. 22-åringen gjorde sitt första mål med Old Lady på matchdag 10 i Serie A, och tre dagar senare gjorde han igen mot FC Barcelona i UEFA Champions League. Detta följdes i helgen när han hjälpte Paulo Dybala till det första målet i matchen. Juventus möter Porto i åttondelsfinalen och Peru tröja är tunga favoriter att ta sig vidare..

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *