NoeRossik Vaniaxujs SophiaOgi gör egna fotbollströjor Mollie MiaLovely

Den italienska internationalen går in i de sista 12 månaderna av sitt kontrakt och Milan vill knyta honom till en långsiktig affär så snart de kan.
Sunday Express säger att Chelsea har bett Raiola att hålla dem uppdaterade om kontraktssamtal mellan AC Milan och högt rankad målvakt Donnarumma. Chelsea har tagit kontakt med agenten Argentina landslagströja Mino Raiola om AC Milan-målvakten Gigio Donnarumma.
Chelsea-legenden hoppas kunna skaffa 250 000 £ genom att auktionera ut flera skjortor, stövlar och andra memorabilia från hans trofébelagda karriär via eBay.
John Terry kommer att auktionera Portugal tröja ut memorabilia från sina speldagar för att samla in pengar till NHS och Make-A-Wish Foundation. . Han är för närvarande tillbaka på den tidigare klubben Monaco, som har en återköpsklausul på £ 35 miljoner men inte kommer att ta upp möjligheten att underteckna honom på permanent basis.
The Sun säger att Frank Lampards hitlista är den franska internationella mittfältaren Bakayoko, som kostade Chelsea 40 miljoner pund när de signerade honom från Monaco för tre år sedan men har spenderat de två senaste säsongerna på utlån.
Men klubben måste acceptera en stor hit på alla sex överskottsstjärnor bara för att få dem av lönekostnaden. Tiemoue Bakayoko, Emerson Palmieri, Davide Zappacosta, Danny Drinkwater, Michy Batshuayi och Victor Moses har alla blivit medvetna om att de inte ingår i Lampards framtidsplaner. .
Chelsea siktar på att samla in 160 miljoner pund från sommarförsäljningen för att hjälpa till att öka sin transferpott. Sinclair sa till GentingBet: ‘Jag har varit medveten om Reece James i ett antal år Ukraina tröja efter att ha pratat med Jody om talangen som kommer genom systemet i Chelsea..

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *